Ford Transit Connect

Transit Connect

Rijklaar vanaf
€16.105,-

Ford Transit Connect: Representatieve Collega

De Ford Transit Connect combineert de uitstraling van een personenauto met een uniek grote laadruimte. De nieuwe Ford Transit Connect heeft een compleet nieuw en toonaangevend design. Met een uitzonderlijk laag brandstofverbruik en vele slimme technologieën is de Ford Transit Connect de ideale bedrijfsauto.

Image
Connect Trend

TRANSIT CONNECT TREND

1.0 EcoBoost 100pk 6-bak | 1.5 EcoBlue 100pk | 1.5 EcoBlue 120pk | Automaat
Actieprijs
€16.105,-
Image
Connect Trend

TRANSIT CONNECT TREND HP

1.0 EcoBoost 100pk 6-bak | 1.5 EcoBlue 100pk | 1.5 EcoBlue 120pk | Automaat
Actieprijs
€18.845,-
Image
connect limited

TRANSIT CONNECT LIMITED

1.0 EcoBoost 100pk 6-bak | 1.5 EcoBlue 100pk | 1.5 EcoBlue 120pk | Automaat
Actieprijs
€17.705,-
Image
Connect Sport

TRANSIT CONNECT SPORT

1.5 EcoBlue 120pk 8-traps Automaat
Actieprijs
€25.950,-
Ford Transit Connect

Uw Transit Connect al vanaf €64,- per week

De Ford Transit Connect is voor zakelijk gebruik zeer aantrekkelijk. Je kunt al een Transit Connect leasen voor maar € 64,- per week. Via Ford Credit zijn er verschillende mogelijkheden om je nieuwe bedrijfsauto te financieren. Bij Schurer-Kamphuis vertellen wij je er graag alles over. De Transit Connect euro 6 begint nu bij € 12.350,-. Bekijk de brochure hier.

Proefrit maken? Ervaar zelf de topprestaties, ontdek de laadruimte en geniet van het slimme design.

Bij Ford Schurer-Kamphuis kun je vrijblijvend een proefrit maken in een Ford Transit Connect. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat je uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Bij Schurer-Kamphuis hebben we de Transit Connect in diverse uitvoeringen beschikbaar, zodat je altijd een Connect naar keuze kunt proefrijden.

Ford Transit Connect

Toonaangevend grote laadruimte

Lage milieubelasting, zuinigheid, robuust en krachtig zijn enkele kenmerken van de Ford Transit Connect. De Ford Transit Connect is praktisch en functioneel tegelijk. Met zijn flexibele dubbele passagiersstoel kun je tot drie personen in de bestelauto vervoeren. Ook met volle belading blijven de prestaties en rijeigenschappen vlot en comfortabel. Onderweg ben je voor klanten altijd bereikbaar door middel van de modernste technologie en mobiele applicaties, zoals Ford SYNC.

Altijd een milieuvriendelijke keuze

Geavanceerde technologieën zorgen ervoor dat de Transit Connect tot één van de meest zuinige bedrijfswagens behoort. Of je nu kiest voor de EcoBoost benzinemotor of de geavanceerde 1.6-liter Duratorq TDCi dieselmotor, je bent in elk geval verzekerd van gunstige gebruikskosten. Daarnaast belast je het milieu minimaal met elke keuze die je maakt.

Maak een afspraak met één van de verkoopadviseurs van Schurer-Kamphuis en ervaar de Ford Transit Connect zelf.

*Genoteerde prijzen zijn catalogusprijzen in euro's. Deze catalogusprijzen zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de advieskosten voor het rijklaar maken. Vraag uw verkoper naar de verkoopvoorwaarden. In geval van leasen: leasen betekent maatwerk, vraag ons om de meest passende leaseprijs voor u uit te rekenen.