Schurer-Kamphuis treft voorzorgsmaatregelen en blijft geopend.

COVID-19

Als gewaardeerde klant van Schurer-Kamphuis vertrouwt u op ons voor uw mobiliteit. Nu ook Nederland volop getroffen wordt door de uitbraak van het Coronavirus, realiseren we ons meer dan ooit hoe belangrijk het is dat wij ook in deze periode uw mobiliteit kunnen garanderen.

In deze onzekere tijden begrijpen wij volledig dat u misschien aarzelt om één van onze vestigingen te bezoeken. Wij kunnen u verzekeren dat Schurer-Kamphuis alle mogelijke voorzorgsmaatregelen heeft genomen om uw gezondheid en die van uw dierbaren te beschermen. Onze showrooms en werkplaatsen zijn momenteel volgens reguliere openingstijden geopend. Graag lichten we toe welke stappen wij genomen hebben om onze dienstverlening te garanderen.

Richtlijnen van het RIVM

Onze hele organisatie volgt uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de GGD.

  • We begroeten contactloos en zowel onderling als met u bewaren we 1,5 meter afstand.
  • In al onze vestigingen hebben we extra aandacht voor het naleven van de hygiëneprocedures. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het extra schoonmaken van de balies, pinapparaten, deurklinken.
  • Als we aan uw auto werken, nemen we alle voorzorgsmaatregelen in acht. Zo werken we met stuur- en stoelhoezen en desinfecterende middelen.
  • We zien er streng op toe dat medewerkers thuisblijven bij klachten van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts. Op deze wijze blijven we in staat u onze vertrouwde service te leveren.
Facetime

Ons verkoopteam is goed bereikbaar

We zijn op verschillende manieren bereikbaar als u niet naar de showroom kunt komen. Onze verkoopadviseurs zijn online bereikbaar en willen u met veel plezier helpen bij vragen over een nieuwe of gebruikte auto, lees verder op deze pagina over de contactmogelijkheden.  Ons volledig aanbod nieuwe auto's, bedrijfswagens en occasions vindt u via de onderstaande buttons.

 

 

Blijf thuis met Schurer-Kamphuis

Bent u niet in gelegenheid om langs te komen? Dan zijn wij ook online te bereiken met een video verkoopadvies! Wij kunnen u volledig digitaal van dienst zijn. Tijdens een videogesprek neemt een verkoopadviseur u mee in een auto naar keuze terwijl u uw vragen kunt stellen. Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!


 Wij leggen u het graag uit met behulp van onderstaande 5 stappen:

  • Zoek in onze online showroom uw auto en reageer online
  • Onze verkoopadviseur plant een interactief videogesprek met u in
  • Ervaar de auto via een virtuele bezichtiging
  • Wij taxeren uw huidige auto online
  • Wij leveren in overleg de auto bij u thuis af
PickUp&Clean

Reparatie en onderhoud

Onze werkplaatsen zijn tijdens de periode volledig in bedrijf. We hebben voldoende onderdelen op voorraad om uw reparatie en onderhoud professioneel uit te voeren.

Kunt u niet langskomen? Dan kunt u gebruik maken van onze PickUp&Clean service. Dit kunt u online inplannen in onze werkplaatsplanner.

 

We helpen u graag!

In meer dan 50 jaar geschiedenis hebben we voor veel uitdagingen gestaan. Door u, onze klant, centraal te stellen, zijn we daar altijd sterker uitgekomen. Met dat in gedachten, zijn we ervan overtuigd dat we ook deze uitdagingen zullen overwinnen. U kunt erop rekenen dat al onze medewerkers er alles aan doen om uw mobiliteit te garanderen.

Hartelijk dank voor uw begrip en graag tot ziens bij een van onze vestigingen.