Ford Ranger Wildtrack

Ranger

Rijklaar vanaf
€26.200,-

FORD RANGER IS KLAAR VOOR HET ZWARE WERK

Deze robuuste en stoere pick-up kan alles en komt overal. De Ford Ranger wist al wat hard werken is. Dankzij toepassing van de nieuwste technologieën is hij nu ook nog slimmer geworden. Met een reusachtig laadvermogen en een indrukwekkend trekvermogen is de nieuwste Ford Ranger gemaakt voor de zwaarste werkzaamheden on- en offroad.

Image
RANGER XL

RANGER SUPER CAB XL

2.0 EcoBlue 170pk 6-bak
Actieprijs
€26.200,-
Image
Ranger XLT

RANGER SUPER CAB XLT

2.0 EcoBlue 170pk
Actieprijs
€28.025,-
Image
Ranger Limited.png

RANGER SUPER CAB LIMITED

2.0 EcoBlue 170pk | 2.0 EcoBlue 170pk 10-traps automaat
Actieprijs
€31.775,-
Image
RANGER WILDTRACK

RANGER SUPER CAB WILDTRACK

2.0 EcoBlue 213pk 10-traps automaat
Actieprijs
€35.975,-
Ford Ranger

Instelbare 4x4 voor elk terrein

Onvermoeibare hulp onderweg

De nieuwe Ranger zit vol slimme technologie die je tijdens het rijden veel werk uit handen neemt. Zo kijkt hij met Forward Alert vooruit om een ongeluk te voorkomen en kun je Adaptive Cruise Control gebruiken om een vaste afstand tot je voorligger te bewaren. Zelfs wanneer deze met wisselende snelheden rijdt. Ook functies als Lane Keeping Alert en Traffic Sign Recognition maken de Ranger tot een handige hulp in het verkeer.

Ranger voor de zaak

De Ford Ranger is voor zakelijk gebruik zeer aantrekkelijk. Via Ford Credit zijn er bovendien verschillende mogelijkheden om de Ranger te financieren. Bij Schurer-Kamphuis vertellen wij u hier graag alles over. De verkoopprijs begint bij € 26.200,-.*

Ford Ranger Wildtrack interieur

Ervaar zelf deze robuuste en zuinige SUV.

Bij Ford Schurer-Kamphuis kun je vrijblijvend een proefrit maken in een Ford EcoSport. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat je uitvoerig informeren over de mogelijkheden van deze stoere SUV.

De Ford Ranger is leverbaar vanaf € 26.100,- exclusief BTW en BPM.

De Ranger kun je geheel naar persoonlijke wensen aanpassen om alles uit je nieuwe Ford te halen. Standaard is de Ford Ranger voorzien van een scala aan technologieën waaronder:

  • Ford SYNC met AppLink: Deze technologie zorgt er voor dat je nooit contact verliest met de buitenwereld. Waar je ook bent. Via Ford SYNC bedien je met simpele spraakcommando’s je telefoon. In combinatie met AppLink kun je zelfs je apps eenvoudig bedienen.
  • Load Adaptive Control: Load Adaptive Control (LAC) stuurt het Electronic Stability Control (ESP) bij op basis van het gewicht van de lading die je Ranger vervoert. Hierdoor is de auto, zowel leeg als volgeladen, stabiel en beheersbaar.
  • Parkeersensoren: Een beetje assistentie bij het parkeren is altijd welkom. Parkeersensoren helpen je met waarschuwingssignalen om de afstand tot obstakels beter in te schatten.

Meer weten over alle accessoires en bijbehorende prijzen? Download hier de brochure.