Online diensten

Onze werkplaatsen zijn geopend. Hier ben u op afspraak meer dan welkom. Voor de afdeling verkoop helpen wij u graag online verder.

videobellen

Stap 1: Oriëntatie

Wilt u één van onze modellen (nieuw of gebruikt) wat nader bekijken? Vraag dan een autovideo aan. Onze verkoopadviseurs maken voor u een video met  uitleg over deze specifieke auto. De video ontvangt u in uw mailbox. Nu de fysieke showrooms zijn gesloten biedt FordStore Schurer-Kamphuis u de ideale oplossing, een online afspraak met één van onze verkoopadviseurs. U maakt met één van onze medewerkers een afspraak op een moment waarop het u schikt. Tijdens deze afspraak beantwoorden we graag al uw vragen en laten we bijvoorbeeld de auto van uw keuze aan uw zien.

proefrit aan huis

Stap 2: Proberen

Helaas is het niet mogelijk om de proefrit op onze vestiging plaats te laten vinden. Maar FordStore Schurer-Kamphuis komt, binnen een straal van 30 km, graag naar u toe voor een proefrit aan huis met de door u gewenste auto. De auto wordt voor uw proefrit grondig gedesinfecteerd. U maakt met één van onze medewerkers een afspraak op een moment waarop het u schikt. Wij komen met de betreffende auto bij u langs en na een korte uitleg over de auto kunt u heerlijk op het gemak een proefrit maken. Ondertussen kunnen wij een eventuele inruilauto taxeren.

Offerte / aanschaf

Stap 3: Offerte / Aanschaf

Nu de fysieke showrooms zijn gesloten biedt FordStore Schurer-Kamphuis u de ideale oplossing, een online afspraak met één van onze verkoopadviseurs. Zo kunnen we de gemaakte offerte met u doornemen en uw verdere vragen beantwoorden. Wilt u de orderbevestiging fysiek tekenen dan kan dat in uitzonderlijke gevallen bij u thuis. Uiteraard hanteren we hierin de 1,5 meter afstand en dragen we een mondkapje. Ook zullen we de lengte van het bezoek beperken.

Proefrit aan huis

Stap 4: Aflevering

Wanneer u een auto bij ons heeft aangeschaft wordt deze gratis bij u thuis bezorgd. Heeft u een inruilauto? Wij beoordelen kort of deze inderdaad in de staat is die u heeft aangegeven. Zo ja, dan nemen we deze meteen mee.