Motorcraft

Ford Economy Service

Onderhoud voor de laagste prijs

Voor eigenaren van Fords van 5 jaar of ouder is er Ford Economy Service. Daarmee ben je verzekerd van onderhoud voor de laagste prijs, op maat gemaakt voor jouw Ford. In de video leggen we dit haarfijn uit.

Op deze pagina lichten we graag de verschillende mogelijkheden van Ford Economy Service nader toe.

Lees meer over:

  • Ford Economy Service: Service
  • Ford Economy Service: APK
  • Ford Economy Service: Banden
  • Ford Economy Service: Vervanging en reparaties
  • Distributieriem
  • Airconditioning
  • Accu
  • Remblokken & Remschijven
  • Ruitenwissers
Ford Motorcraft

Ford Economy Service

Voor de veiligheid van jezelf en die van je passagiers is het van groot belang dat je auto goed en regelmatig wordt onderhouden. Dat geldt zeker ook wanneer je auto wat ouder is. Is jouw Ford 5 jaar of ouder, dan kun je kiezen voor Ford Economy Service. Met dit complete onderhoudspakket kost een uitgebreide beurt slechts € 155.

Dit onderhoudsprogramma is ook geschikt wanneer je Ford 4 jaar of jonger is. Bekijk onderstaande video voor de overeenkomsten en verschillen tussen Ford Economy Service en Ford Onderhoud.

Ford Economy Service APK

In Nederland moet elke auto vanaf vier jaar oud (drie jaar voor diesels) de wettelijk verplichte, algemene periodieke keuring (APK) ondergaan. Kies je voor Ford Economy Service APK, dan kost de keuring slechts € 29,95 all-in. Bekijk de video voor meer informatie of informeer naar de mogelijkheden.

Ford Economy Service Banden

Goede banden zijn van levensbelang. Ze vormen het enige contact tussen je auto en het wegdek. Ook zijn ze voor een belangrijk deel bepalend voor het weggedrag, rijgeluiden en het brandstofverbruik van je Ford. Alle reden dus om de slijtage van je banden goed in de gaten te houden.

Met Ford Economy Service Banden kun je kiezen uit een breed scala aan winter- en zomerbanden voor een lage prijs. Bekijk de video voor meer informatie of informeer naar de mogelijkheden.

 

Ford Motorcraft

Ford Economy Service Vervanging en Reparaties

Met Ford Economy Service worden onderdelen niet zomaar vervangen. We gebruiken alleen originele onderdelen en je kunt er zeker van zijn dat alleen onze Ford-specialisten aan jouw auto werken. Zij kennen jouw Ford door en door en zo ben je altijd verzekerd van kwaliteit.

Distributieriem

De distributieriem is het hart van de motor van je Ford. De aandrijfriem is steeds in beweging en dus onderhevig aan slijtage. Met Ford Economy Service geven we tijdig aan of de distributieriem van jouw Ford aan vervanging toe is. Je voorkomt daarmee een dure reparatie.

Ruitenwissers

Het is aan te bevelen om elk jaar de ruitenwissers van je auto te vervangen. Zo ben je onder alle weersomstandigheden verzekerd van goed zicht. Bovendien voorkom je hinderlijke bijgeluiden door tijdig je ruitenwissers te vervangen.

 

Motorcraft

Airconditioning

Heeft je Ford airconditioning? Met Ford Economy Service ben je altijd verzekerd van een gezond en fris klimaat in je auto. Wij controleren de airco op gebreken zodat je niet voor hoge kosten komt te staan en het brandstofverbruik van je auto niet negatief wordt beïnvloed.

​Accu

De accu is nodig om functies als verlichting, radio en ruitenwissers te laten werken. En zonder accu kun je de motor niet starten. Tijdens het rijden laad de dynamo de accu weer op, zodat deze niet leeg kan raken. Kortom: de accu van je auto is belangrijk. Met Ford Economy Service testen we het laadvermogen van de accu en weet je precies wanneer het tijd wordt voor vervanging. Zo kun je altijd op je Ford vertrouwen, ook in de winter.

Remblokken

Slecht werkende remmen? Dan breng je niet alleen jezelf, maar ook je passagiers en medeweggebruikers in gevaar. Laat daarom tijdig je remsysteem controleren. Met Ford Economy Service bekijken wij je remblokken en – schijven grondig. Wij laten het je direct weten als het tijd is om iets te vervangen. Zo beschik je altijd over veilige remmen en sta je op tijd stil.