Lease en financiering

Ford Options

Keuze genoeg met Ford options

Wie wil er nu niet elke twee of drie jaar een nieuwe Ford rijden? Je profiteert dan altijd van de modernste technologie en je rijdt zorgeloos in een auto die nauwelijks onderhoud vergt. Schurer-Kamphuis maakt het dankzij Ford Options mogelijk!

Ford Options

Hoe werkt Ford Options?

Bij de aankoop van jouw nieuwe auto stelt Ford de toekomstige gegarandeerde minimumwaarde over twee of drie jaar vast. Dit noemen we de ‘TGMW’. Tijdens de looptijd los je de gegarandeerde restwaarde niet af. Het verschil tussen de aanschafprijs en de TGMW betaal je in scherpe maandelijkse termijnen plus een vast rentepercentage.

Extra inlossen kan altijd binnen je Ford Options contract. En dat tegen lage kosten. Het voordeel hiervan is dat je alleen betaalt voor wat je gebruikt. Je maandlasten kan je beïnvloeden door de hoogte van je aanbetaling en de keuze in kilometrage (20.000 km of 30.000 km per jaar). Dit maakt Ford Options financieel zo aantrekkelijk. Aan het einde van de looptijd maak je een keuze: wederom kiezen voor een nieuwe Ford, de auto inleveren of doorrijden.

Verschillende opties

​‘Option 1’: Weer een nieuwe auto 

Met Ford Options kan je naar keuze om de twee of drie jaar een nieuwe Ford rijden. Door er voor te kiezen je auto in te ruilen, kun je direct weer in het nieuwste model rijden. Inclusief twee jaar fabrieksgarantie en minimale onderhoudskosten. Is de waarde van jouw Ford hoger dan de vastgestelde restwaarde (TGMW), dan betaalt Schurer-Kamphuis het verschil aan je terug. Dit kan je ook weer gebruiken voor de aanbetaling van je nieuwe Ford.

‘Option 2’: Teruggeven
Is de kilometrage en de conditie van je auto volgens afspraak, dan hoef je niets meer te betalen. Door de gegarandeerde restwaarde zal er nooit sprake zijn van een restschuld. Ook niet als de waarde van je auto onverwacht gedaald is. De auto geef je via Schurer-Kamphuis terug aan Ford. Hierna heb je geen verplichtingen meer.

‘Option 3’: Doorrijden
Liever blijven rijden in je eigen Ford? Dat kan natuurlijk ook. De gegarandeerde restwaarde (TGMW) is dan nog het enige wat je moet betalen. Dit mag je in een keer doen, maar kan ook in maandelijkse termijnen.

Schurer-Kamphuis zet alle sterke punten van Ford Options voor je op een rij:

  • Je hebt alle keuze vrijheid in het model en eventuele opties.
  • De adviseur die je heeft geholpen is je vaste aanspreekpunt.
  • Je nieuwe Ford wordt geregistreert op je eigen naam
  • De looptijd is kort je kan kiezen voor 2 of 3 jaar.
  • Om de 2 a 3 jaar kan je profiteren van nieuwste technologie, comfort en veiligheid
  • De keuze is aan jou! Terug geven, inruilen of houden het kan alle drie.
  • Met een nieuwe Ford om de twee a drie jaar beperk je de onderhoud kosten tot het minimum
  • Voor de eerste twee jaar heb je standaard Ford fabrieksgarantie.
  • Altijd beschermt tegen waardeverlies van je auto met de gegarandeerde restwaarde