Zakelijke wagens

Ford zakelijk

Veelzijdig aanbod aan bedrijfswagens

Met een veelzijdig aanbod aan bedrijfswagens en personenauto''s heeft Ford een passend antwoord op elke mobiliteitswens die je als ondernemer maar kunt hebben. Er is altijd een Ford bedrijfswagen die past bij jouw bedrijf!

Van de compacte Ford Ka tot de grootste Ford Transit. Van licht werk tot grote en zware klussen. Voor de ZZP’er of multinational. Voor één auto of een compleet wagenpark. 
Het kan bij Ford Schurer-Kamphuis.

Zakelijk vekroper Nick Kok

Professioneel Team

Zij weten wat jou als ondernemer beweegt. Samen met jou bedenken zij de optimale mobiliteit oplossing voor je bedrijf. Niet voor niets onderhouden wij als Ford-dealer een jarenlange relatie met veel ondernemers in en om Flevoland. Dat is te danken aan onze goede service, maar ook aan harde werkers als de Ford Transit en Ford Transit Connect. Deze modellen vormen al jaren de ruggengraat voor het Nederlandse bedrijfsleven. 

Voor het bedrijfsleven zijn er interessante mogelijkheden voor lease en financiering van het wagenpark. Vraag ernaar bij onze adviseurs voor de zakelijke markt. Mag ik u voorstellen aan

Nick Kok - Verkoopadviseur zakelijk​

Nick Kok

Verkoopadviseur zakelijk​
06-82710284

Maak kennis met Nick Kok

'Zelf werk ik vanaf 2012 bij Schurer-Kamphuis. De eerste jaren als verkoper binnendienst en sinds 2017 zit ik in de buitendienst. In die rol ga ik langs bij tal van grote bedrijven met een eigen wagenpark. Geen koude acquisitie, maar een gericht bezoek waarbij ik inventariseer waar behoefte aan is en wat er wel/niet bevalt aan het huidige wagenpark om vervolgens een eerlijk advies op maat te geven. “Of je nu zakelijk of privé een Ford bij ons koopt, nieuw of occasion, als klant mag je van ons altijd maximale klantvriendelijkheid verwachten.Het familiebedrijf staat bovendien voor betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service bij de aanschaf, onderhoud en reparatie van de auto. Onze uitgebreide openingstijden maken het makkelijker om een kijkje te komen nemen in onze showroom en ook verder ontzorgen wij onze klanten zo veel mogelijk. Financieringen, leasen, verzekeren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Informeer daar dus zeker eens naar, want ook voor u staat er ongetwijfeld een Ford klaar''

 

Zakelijke lease acties

Ontdek onze zakelijke lease-opties

Bij Schurer-Kamphuis Lease staat uw mobiliteit en die van uw werknemers centraal, wij begrijpen als geen ander dat u als klant een flexibele en persoonlijke aanpak wenst waarbij onze dienstverlening verder gaat dan de standaardvoorwaarden, wij denken in oplossingen en mogelijkheden. Schurer-KamphuisLease is autorijden zonder zorgen en geen verrassingen achteraf!