PickUp&Clean

Ford zakelijk

Veelzijdig aanbod aan bedrijfswagens

Met een veelzijdig aanbod aan bedrijfswagens en personenauto''s heeft Ford een passend antwoord op elke mobiliteitswens die je als ondernemer maar kunt hebben. Er is altijd een Ford bedrijfswagen die past bij jouw bedrijf!

Van de compacte Ford Ka tot de grootste Ford Transit. Van licht werk tot grote en zware klussen. Voor de ZZP’er of multinational. Voor één auto of een compleet wagenpark. 
Het kan bij Ford Schurer-Kamphuis.

Transit rood voor

Winnaar van twee prestigieuze prijzen van het aankomend jaar

Ford bedrijfswagens heeft twee prestigieuze prijzen gewonnen van het aankomende jaar. De Ford Transit Custom Hybride line-up is verkozen tot International Van of the Year 2020 en de Ford Ranger heeft de titel International Pick-up Award 2020 in de wacht gesleept!

Ford is de eerste fabrikant die twee keer in hetzelfde jaar zowel de International van of the Year als de International Pick-Up Award titel heeft behaald.

Zakelijk vekroper Nick Kok

Professioneel Team

Zij weten wat jou als ondernemer beweegt. Samen met jou bedenken zij de optimale mobiliteit oplossing voor je bedrijf. Niet voor niets onderhouden wij als Ford-dealer een jarenlange relatie met veel ondernemers in en om Flevoland. Dat is te danken aan onze goede service, maar ook aan harde werkers als de Ford Transit en Ford Transit Connect. Deze modellen vormen al jaren de ruggengraat voor het Nederlandse bedrijfsleven. 

Voor het bedrijfsleven zijn er interessante mogelijkheden voor lease en financiering van het wagenpark. Vraag ernaar bij onze adviseurs voor de zakelijke markt. Mag ik u voorstellen aan

kia

Goed om te weten!

Wat is het?

De investeringsaftrek is een regeling waardoor u minder belasting hoeft te betalen. U mag namelijk een deel van het bedrag dat u investeert, aftrekken van uw winst (je moet dus wél winst maken!) Door te investeren, kun je dus weer geld besparen!
Als je in een boekjaar investeert in bedrijfsmiddelen, dan kun je in aanmerking komen voor de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. De bedrijfsmiddelen waarin je investeert, moeten dan wel in aanmerking komen voor investeringsaftrek. Om in 2019 in aanmerking te komen voor kleinschaligheidsinvesteringsaftrek, moet je een bedrag tussen de € 2.301,- en € 318.499,- investeren in bedrijfsmiddelen voor jouw onderneming. 

Minimum Investeringsbedrag
Bedrijfsmiddelen met een investeringsbedrag van minder dan € 450,- komen niet in aanmerking voor
de kleinschaligheidsinvesteringsaftrek. Kun je de BTW op de aanschaf terugkrijgen, dan neem je voor de investeringsaftrek het
aanschafbedrag exclusief BTW. Heb je geen recht op BTW-aftrek, bijvoorbeeld omdat je alleen vrijgestelde prestaties verricht, dan ga je uit van het investeringsbedrag inclusief BTW.


Geen recht op investeringsaftrek
Voor sommige investeringen heb je geen recht op investeringsaftrek. Het gaat dan om: Personenauto’s die niet bestemd zijn voor beroepsvervoer. Op sommige auto’s (zoals waterstof auto’s en elektrische auto’s) kun je wel milieu-investeringsaftrek krijgen.

foto_Paul_zonderachtergrond

Paul Janssen

Accountmanager Zakelijkemarkt

Maak kennis met Paul Janssen

Sinds 2019 ben ik werkzaam binnen Schurer-Kamphuis. In deze rol ga ik langs bij tal van grote bedrijven met een eigen wagenpark. Geen koude acquisitie, maar een gericht bezoek waarbij ik inventariseer waar behoefte aan is en wat er eventueel verbeterd kan worden aan het huidige wagenpark. Advies op maat is hierbij erg belangrijk. "Of je nu zakelijk op privé een Ford bij ons koopt, nieuw of occasion, als klant mag je van ons altijd maximale klantvriendelijkheid en vakbekwaamheid verwachten. Het familiebedrijf staat bovendien voor betrouwbaarheid, hoge kwaliteit en uitstekende service bij de aanschaf, onderhoud en reparatie van de auto. Onze uitgebreide openingstijden maken het makkelijker om een blik te werpen in onze showrooms. Onze klanten ontzorgen, daar staan wij voor. Financieringen, leasen, verzekeren, het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Onder het genot van een kop koffie geef ik graag advies bij u op de zaak of in één van onze showrooms! "

Zakelijke lease acties

Ontdek onze zakelijke lease-opties

Bij Schurer-Kamphuis Lease staat uw mobiliteit en die van uw werknemers centraal, wij begrijpen als geen ander dat u als klant een flexibele en persoonlijke aanpak wenst waarbij onze dienstverlening verder gaat dan de standaardvoorwaarden, wij denken in oplossingen en mogelijkheden. Schurer-KamphuisLease is autorijden zonder zorgen en geen verrassingen achteraf!