Ford Vignale

Ford Fiesta

Ford Fiesta Vignale

Kiezen voor de nieuwe Ford Fiesta betekent kiezen voor een eigentijds design en alle mogelijkheden om je auto volledig op je persoonlijke wensen af te stemmen. De Fiesta Vignale geeft je rijervaring een extra dimensie, met de modernste technologie die in dienst staat van jouw comfort en veiligheid. Zoals elke Ford met het Vignale-label blinkt ook de Fiesta uit met ultieme luxe die het leven onderweg extra comfortabel maakt.

Ford Mondeo

Ford Mondeo Vignale

Met de nieuwe Mondeo Vignale betreedt Ford het premium-segment. De luxueuze Vignale heeft een hoogwaardige en zeer complete uitrusting en biedt daarnaast toegang tot diverse exclusieve privileges. De Mondeo Vignale is er vanaf € 48.950,- en is ook voor leaserijders een aansprekend alternatief.

Ford Kuga Vignale

Ford Kuga Vignale

Een robuuste SUV met de uitrusting en chique styling van een luxueuze personenauto. Dat is de Ford Kuga Vignale, de meest luxe SUV in het gamma van Ford. Met een interieur dat zich onderscheidt met een strakke styling en materialen van topkwaliteit. Rijden in een Kuga Vignale is echter meer dan alleen genieten van puur rijcomfort. Zo ben je in het Vignale-programma verzekerd van diverse unieke privileges en een dienstverlening die minstens zo compleet is als zijn uitrusting.

Ford S-max vignale

Ford S-MAX Vignale

De S-MAX Vignale is de meest luxueuze MPV van Ford ooit. Een uitgelezen mix van slimme technologie, een eigentijdse vormgeving en hoogstaande rijeigenschappen maken ook deze Ford Vignale een klasse apart. Een weekend eropuit met het gezin? En tegelijkertijd maximaal comfort tijdens je rit naar kantoor? Dan is deze ruime en luxe MPV op je lijf geschreven.

Ford Edge Vinale

Ford Edge Vignale

De nieuwe Ford Edge is het topmodel binnen het SUV-gamma van Ford. Kiezen voor de Edge Vignale betekent dus kiezen voor het beste van het beste. Rijden in deze topklasse SUV is een bijzondere belevenis in totale luxe. Lederen bekleding en ambachtelijk handwerk gaan samen met de modernste technologie die in dienst staat van uw rijcomfort en veiligheid.