Ford Transit

Ford Transit

Rijklaar vanaf
€23.725,-

Ford Transit

Als we praten over een hoog laad- en motorvermogen, laag brandstofverbruik en een goede rijdynamiek hebben we het over de Ford Transit. Met een opvallend strak exterieur en een stijlvol interieur is de Ford Transit een fijne plek om te verblijven tijdens al uw werkzaamheden. Niet alleen daarom is de Ford Transit uitgeroepen tot de Bestelauto van het jaar 2015.

Ford Transit

De Ford Transit vanaf € 92*,- per week

De Ford Transit Connect is voor zakelijk gebruik zeer aantrekkelijk. Je kunt al een Transit Connect leasen voor maar € 92,- per week. Via Ford Credit zijn er verschillende mogelijkheden om je nieuwe bedrijfsauto te financieren. Bij Schurer-Kamphuis vertellen wij je er graag alles over. De Transit Connect euro 6 begint bij € 22.875,-. Bekijk de brochure hier.

Proefrit maken?

Ervaar zelf het gemak van zaken doen en comfortabel reizen

Bij Ford Schurer-Kamphuis kun je vrijblijvend een proefrit maken in een Ford Transit. Maak een afspraak met één van onze verkoopadviseurs en laat je uitvoerig informeren over de mogelijkheden. Bij Schurer-Kamphuis hebben we de Ford Transit in diverse uitvoeringen beschikbaar zodat je altijd een Transit naar keuze kunt proefrijden.

Zeer praktische laadruimtes

Met een design gericht op eenvoudig en praktisch laden en lossen is deze bedrijfsauto zeer functioneel. De laadruimte van de Ford Transit is bijzonder efficiënt ingericht voor een maximaal ruimteaanbod. Welke carrosserievariant je ook kiest, een enorme laadruimte en een lange laadlengte zijn gegarandeerd.

Ford Transit

Altijd een milieuvriendelijke keuze

De Ford Transit is erop gebouwd om brandstof te besparen. Deze prijswinnende bestelauto is voorzien van een krachtige en zuinige 2.2-liter TDCi dieselmotor. Deze motoren worden geprezen omdat ze zorgen voor een laag brandstofverbruik, fijne rijeigenschappen en een geringe milieubelasting.

Maak een afspraak met één van de verkoopadviseurs van Schurer-Kamphuis en ervaar de Ford Transit zelf.

*Genoteerde prijzen zijn catalogusprijzen in euro's. Deze catalogusprijzen zijn exclusief BTW, BPM, recyclingsbijdrage, legeskosten en de advieskosten voor het rijklaar maken. Vraag de verkoper naar de verkoopvoorwaarden. In geval van leasen: leasen betekent maatwerk, vraag ons om de meest passende leaseprijs uit te rekenen.

 

Interesse?

Neem contact op met een van onze verkoopadviseurs en wij verwelkomen u graag in een van onze showrooms!