Ford Puma ST-X Mean Green header

Ford Puma ST-X

Rijklaar vanaf
€42.595,-

Geboren om te presteren

BESCHIKBAAR NOVEMBER 2020

Maak kennis met de Ford Performance van de toekomst. De nieuwe Ford Puma ST-X is onze allereerste hoogpresterende SUV in Europa, ontworpen met het kenmerkende fun-to-drive-DNA van de Ford ST-serie.

Een 1,5 l Ford EcoBoost-motor met turbocompressor levert een indrukwekkende 200 pk met een koppel van 320 Nm. 

Met de Puma ST-X accelereer je van 0-100 km/u in slechts 6,7 seconden. Een combinatie van de dagelijkse gebruiksvriendelijkheid van een stadse SUV met de ultieme extase van Ford Performance. 

Vier selecteerbare rijmodi, een sportief afgestemde ophanging, een agressief vormgegeven aerodynamisch ontwerp, indrukwekkende 19 inch lichtmetalen velgen en de kenmerkende ST-stijl – deze Ford Puma is gebouwd voor sensationeel rijden.

Puma

Verfijn je rijervaring

De nieuwe Puma ST-X is verkrijgbaar met vier verschillende rijmodi: Normal, Eco, Sport en Track. Elke instelling stelt de prestaties van de auto tot in de puntjes af door het motorvermogen, gaspedaal en de stuurrespons, evenals tractie- en stabiliteitsinstellingen, aan te passen. Zo kun je elke rit perfect afstemmen, terwijl de belangrijkste informatie wordt weergegeven via het digitale 12,3 inch instrumentenpaneel.

b en o

B&O geluid in de Ford Puma ST-X

Wat je muziekale voorkeuren ook zijn, muziek moet klinken zoals de artiest het bedoeld heeft. Dit is precies wat je kunt verwachten van de nieuwe Ford Puma ST-X. Waarom? Omdat hij standaard voorzien is van B&O, een eersteklas audiosysteem van 575 watt dat is ontworpen en verfijnd voor Puma door gespecialiseerde B&O-geluidtechnici. Deze rijke, krachtige opstelling met 10 speakers bevat een subwoofer die slim is ingebouwd in het achterste schot, zodat geen van de Puma-laadruimtes in het gedrang komt. Draai dus de volumeknop open en geniet van je favoriete bands en nummers in je privéconcertzaal, je eiegen auto. 

interieur Puma ST-X

Ga voor hansfree met SYNC3

Ford SYNC-3 is een geavanceerd systeem waarmee je verbonden blijft met je telefoon, muziek en navigatiesysteem kunt bedienen met inuitieve spraakopdrachten. Je kunt zelfs een lijst van lokale restaurants opvragen door "ik heb trek" te zeggen. Het kan zelfs je sms'jes hardop voorlezen. Op het kleurentouchscreen kun je drukken en vegen, waardoor de navigatie intuitief wordt. SYNC 3 ia verbonden met Apple CarPlay en Android Auto met Applink heb je toegang tot je favoriete smartphone-apps.