Ford Puma

Ford Puma

Rijklaar vanaf
€26.655,-
Private lease p.m. vanaf
€369,-

De nieuwe Ford Puma!

Met de nieuwe Ford Puma haal je het maximale uit jouw moderne levensstijl. Onze nieuwe crossover SUV heeft een gedurfd design en een efficiënte, maar toch verrassend pittige, hybride aandrijflijn. Dankzij allerlei innovatieve functies rijd je plezierig, de handsfree
achterklep zorgt voor gemakkelijke toegang tot de laadruimte en de unieke Ford MegaBox levert je veel slimme extra bergruimte op. 

Wij kunnen nog veel meer over de nieuwe Ford Puma vertellen, maar het is mooier om dat zelf te ontdekken.  De nieuwe Ford Puma staat dan voor je klaar in onze showroom. Kom kennismaken en ontdek welke Puma het best bij jou past.

Maak online kennis met de Puma

Ford Puma

Technologie dat rijden een genot maakt

Om te zorgen dat jij altijd plezierig rijdt, heeft de Ford Puma allerlei innovatieve functies. Zoals verschillende rijmodi en Ford Co-Pilot360 om je soepeler te laten schakelen en je te helpen bij het remmen en sturen. Maar je hebt ook Adaptive Cruise Control, Pre-Collision Assist en Evasive Steering Assist die de weg in de gaten houden en je waarschuwen voor mogelijke gevaren.

Puma achterzijde

Een stap voorruit

Rij schoner met de hybride elektrische Ford Puma. Je kunt kiezen uit geavanceerde EcoBoost Hybrid benzine- motoren. Die leveren uitstekende prestaties, hebben een indrukwekkend zuinig brandstofverbruik en stoten aanzienlijk minder CO2 uit dan conventionele, niet-hybride motoren.

puma bovenaanzicht

Techniek die klaar staat om je te beschermen

Jouw veiligheid staat voorop. Daarom zit de Ford Puma vol slimme technologieën om jou, jouw familie en andere weggebruikers te beschermen. Van waarschuwingen over mogelijke botsingsgevaren tot systemen die je helpen grip en stabiliteit te behouden.

Puma kofferbak

Slim benutte ruimte

Jij wilt alle ruimte, ook in je auto. Die heb je volop in de prachtig vormgegeven Ford Puma. Een middagje surfen, een weekend kamperen of een lange autoreis? De ruime achterbak, handige opbergruimtes en vele slimme details, maken het de veelzijdige auto voor alles wat je wit doen.