Ford Explorer Plug-in Hybrid

Ford Explorer ST-Line Plug-in Hybrid

Rijklaar vanaf
€80.300,-

De Ford Explorer Plug-in hybrid

Een stoer, opvallend ontwerp met krachtige offroad capaciteiten. Niets houdt je tegen met de nieuwe Ford Explorer plug-in hybrid. De nieuwe Ford Explorer is de meest verfijnde en capable SUV die Ford ooit in Europa heeft verkocht. Daarnaast is het ook nog eens de eerste SUV die als plug-in hybride auto te verkrijgen is. Milieuvriendelijk rijden, zonder in te leveren op design en rijcomfort! 

Ford Explorer 2022
Ford explorer

Geavanceerde hybride technologie

Een geavanceerde oplaadbare hybride aandrijflijn werkt samen met een 3.0-liter, V6 EcoBoost-motor met turbocompressor voor 450 pk systeemvermogen en uitstekende efficiëntie. De motor is bovendien gekoppeld aan een intelligente automatische versnellingsbak met tien versnellingen om van elke rit te genieten, of je nu door de bergen rijdt, door het water ploetert of op de snelweg rijdt.

Ford Explorer 2020

Compromisloze efficiëntie

De geavanceerde plug-in hybride aandrijflijn zorgt voor een optimale efficiëntie zonder in te boeten aan de mogelijkheden die je van een Ford SUV verlangt. Een intelligent vierwielaandrijvingssysteem stuurt stroom naar de wielen met de meeste tractie om de grip op elke ondergrond te verbeteren. Dit wordt gecombineerd met een nieuw Terrain Management System, waarmee je de prestaties van de Explorer kunt aanpassen aan de exacte omstandigheden en het terrein. En als je in de stad rijdt, werken slimme systemen zoals Auto-Start-Stop en een Active Grille-sluiter samen met de hybride aandrijflijn om de uitstoot te verminderen en je ritten naar het benzinestation tot een minimum te beperken.

Ford explorer plug-in hybrid

Alle ruimte die je nodig hebt

De nieuwe Ford Explorer biedt ruimte voor zeven personen om in luxe en comfort te zitten. Een zorgvuldig ontworpen interieur en ultramoderne technologieën maken elke rit bijzonder aangenaam, waar je ook zit. Zelfs wanneer elke stoel bezet is, is er nog ruimte voor twee volledige sets golfclubs achter de derde rij. Als je de stoelen neerklapt, is er maar liefst 2274 liter opbergruimte, zodat je alles wat je nodig hebt voor een weekendje weg of een langer avontuur moeiteloos mee kunt nemen. En met de nieuwste versie van SYNC 3, een ingebouwde FordPass Connect-modem en een B&O audiosysteem kijk je evenveel uit naar de reis als naar de bestemming.