Over familiebedrijf FordStore Schurer-Kamphuis

Contact

Welkom bij FordStoreSchurer-Kamphuis. Als autobedrijf hebben wij in de regio rond Almere en Lelystad in de afgelopen vijftig jaar een ijzersterke reputatie opgebouwd. Die is te danken aan een filosofie die even eenvoudig als helder is: hard werken en eerlijk zaken doen. Dat is waar wij in geloven. Bij ons ben je verzekerd van de persoonlijke service en aandacht die je kunt verwachten van een familiebedrijf.

Sinds 1983 vertegenwoordigen wij het merk Ford. We houden van het merk met de blauwe ovaal. Door onze jarenlange ervaring als Ford-dealer kennen we de producten door en door. Dat maakt ons tot hét adres voor de aankoop van een nieuwe of een gebruikte Ford personenauto of bedrijfswagen. Ook is onze werkplaats de aangewezen plek voor deskundig en betrouwbaar onderhoud aan jouw auto. 

De roots van onze bedrijven liggen in Biddinghuizen waar H.J. Kamphuis in de 60-er jaren een landbouwmechanisatiebedrijf begon, al snel werd er op het dorp gevraagd of er ook aan auto onderhoud gedaan kon worden, en zo is het fundament voor het autobedrijf gelegd.

Met het gezin Kamphuis is de tweede generatie begonnen, inmiddels met een vestiging in Lelystad erbij in de 70-er jaren. In 1981 kregen we het Ford dealerschap voor Lelystad en Biddinghuizen toegewezen.

In diezelfde tijd werd er door Ford Nederland ook een dealer voor Almere gezocht, toendertijd moest je nog solliciteren voor het dealerschap, dat heeft de familie Kamphuis ook gedaan en zij hebben uiteindelijk het dealerschap toegewezen gekregen.

Dochter Joke Kamphuis, IVA diploma gehaald in 1973 als tweede vrouw in Nederland best wel uniek in die tijd, en haar man Evert Schurer, zijn in 1983 het Ford dealerbedrijf in Almere gestart, op een toen nog kale vlakte. Zo is ook de naam Schurer-Kamphuis ontstaan.

Inmiddels is het bijna 50 jaar later en is met dochter, Eveline Schurer de derde generatie het bedrijf binnengekomen. “De sfeer in ons bedrijf is in al die tijd even gemoedelijk gebleven. Dat vind je alleen bij een echt familiebedrijf. Onze klanten waarderen onze eerlijke en goede service en blijven terugkomen omdat we ze persoonlijk kennen. Dat vertrouwen vinden wij het allerbelangrijkst. Met filialen in Almere en Lelystad zijn we uitgegroeid tot een hecht team van ruim 50 medewerkers, van wie de meesten al jarenlang bij ons werken. Ook dat zegt iets over ons bedrijf. Behalve voor onze klanten hebben we liefde voor het vak en we zijn er trots op dat we het merk Ford vertegenwoordigen.”

Ford Store

Als Ford-dealer zijn wij sinds enkele jaren één van de zeven Nederlandse FordStores. Daar zijn we trots op. Temeer omdat onze exclusieve FordStore in Almere tot de grootste en modernste van Nederland behoort. Niet slecht voor een familiebedrijf.

Een FordStore heeft een ruim opgezette showroom waar je op een informele manier rustig kunt kennismaken met het volledige modellengamma van Ford. Personenauto’s én bedrijfswagens. Staat jouw model er niet in de juiste kleur, of is het net niet de gewenste uitvoering? Geen nood. Die laten we je gewoon op ware grootte zien op de beeldschermen die in de showroom hangen. Zo zie je precies hou jouw nieuwe Ford eruit gaat zien. Deze interactieve technologie maakt het kopen van een auto tot een heel bijzondere belevenis.

Slider maatregelen tegen Corona

Bij FordStore Schurer-Kamphuis gaan passie voor autorijden en optimale mobiliteit hand in hand. Wij zijn een ervaren aanbieder van mobiliteitsoplossingen en verlenen de beste service in de breedste zin van het woord, ongeacht of het gaat om een particuliere klant of een (grote) fleetowner. Onze dienstverlening kent geen onderscheid.

Onze vestigingen

Vestigingen

Image
Schurer-Kamphuis Almere

Almere

De Strubbenweg 12 1327 GE Almere
Image
Full Operational lease

Lelystad

Artemisweg 25 8239 DD Lelystad