Kom jij ons team versterken? Wij zoeken een Sales Assistant!

Ford Schurer-kamphuis is op zoek naar een sales assistant voor de afdeling verkoop. Zoek jij een uitdagende baan, (minimaal 5 dagen in de week) en wil jij proeven van alle werkzaamheden als Verkoopadviseur? Reageer dan snel!  

Je bent altijd in beweging
Als sales assistant met een goed gevoel voor kwaliteit, service en commercie ga jij in deze functie voortvarend te werk.  Je zal diverse werkzaamheden gaan uitvoeren zoals bijvoorbeeld;

  • foto’s maken van auto’s
  • auto’s plaatsen op het internet
  • auto’s in de showroom verplaatsen en op het buitenterrein
  • showroom netjes houden
  • telefoon ondersteuning
  • klantencontact
  • leads nabellen
  • auto’s afleveren
  • waar nodig ondersteuning bieden aan het gehele bedrijfKortom een mooie en veelzijdige functie voor als je graag een autobedrijf in de breedste zin van het woord wil leren kennen. En wat is er mooier om dit bij Ford Schurer-Kamphuis te doen samen met professionele collega’s!

Wij bieden je een uitdagende baan aan binnen een professionele en toonaangevende dealerorganisatie. Je komt te werken in een werkomgeving waarin je voortvarend te werk kunt gaan en waar eigen inbreng zeker gewaardeerd wordt. Op de werkvloer heerst een goede en persoonlijke werksfeer.

 

Wat zijn jouw ambities
Wil jij de top van het autovak bereiken? En ben je bereid daar hard voor te werken? Wij zoeken voor deze veelzijdige en uitdagende kandidaat met uitstekende communicatieve vaardigheden en een proactieve instelling. Bij voorkeur heb je een Automotive opleiding, bijvoorbeeld aan de IVA-Driebergen.

Je beschikt over ondernemerschap met handelsgeest, hebt oog voor de klant en beschikt over goede mensenkennis. Jij hebt de ambitie om jezelf continue te blijven ontwikkelen als persoon en in je functie. Je bent woonachtig in de regio Almere, bent in bezit van rijbewijs B en hebt een echte ’gettings-things-done’ mentaliteit. Daarnaast ben je bereid op zaterdag en in vakanties te werken. Werk je graag in teamverband en is hospitality jou op het lijf geschreven? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet!

 

Ben je enthousiast geworden en wil je graag bij ons komen werken?

Stuur je motivatiebrief & CV naar personeelszaken@schurer-kamphuis.nl