Kom jij ons team versterken?

Accountmanager zakelijke markt

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega; accountmanager zakelijke markt

Ford dealer Schurer-Kamphuis is een automobielbedrijf met een historie van ruim 50 jaar. Ons team bestaat uit 50 medewerkers verdeeld over 3 vestigingen. Ons familiebedrijf heeft 2 Ford vestigingen

(Almere & Lelystad) en een vestiging in Dronten die gespecialiseerd is in universeel onderhoud en de verkoop van occasions.

Voor ons gehele verzorgingsgebied Flevoland) zijn wij op zoek naar een accountmanager voor de zakelijke markt.

Als accountmanager voorde zakelijke markt heb je een pro actieve verkopende rol. Je bent het aanspreekpunt voor onze bestaande zakelijke relaties en gaat met behulp van een gedegen acquisitieplan zorg dragen voor een gestage groei van ons klantenbestand.

Naast een gezonde scoringsdrift ben je punctueel en zorg je voor een correcte verslaglegging. Onze nieuwe collega heeft een HBO werk- en denkniveau en heeft bij voorkeur enige jaren ervaring in een soortgelijke functie.

Jouw uitdaging moeten zitten in het vinden van potentiele nieuwe zakelijke klanten buiten onze showroom.

Wij bieden een dynamische werkomgeving binnen een enthousiast team. Wij verwachten van iedere medewerker dat ze gewoon hun best doen, hart voor de zaak hebben en hun afspraken naar klant en collega nakomen. Uiteraard kun je rekenen op een marktconform salaris met bijpassende arbeidsvoorwaarden.

Wordt jij onze nieuwe collega? Wij zien er naar uit om kennis met je te maken.

Stuur je CV en motivatie naar: personeelszaken@schurer-kamphuis.nl