vakantiecheck

Veilig de zomer door met de zomercheck!

Ook zo’n zin om er na maanden videobellen, thuis lesgeven en opruimen weer op uit te gaan deze zomer? Jouw Ford ook. Maar na lang stilgestaan is hij vast eerst toe aan een check. En wat dacht je van een schone airco en verse filters?

Laat jouw Ford controleren door onze specialisten. Voor slechts € 19,95 lopen zij hem na op 16 vitale punten, zoals de accu, remmen en verlichting. Een prettig idee, met alle zomerse kilometers voor de boeg.

 

airco

Werkt je airco nog wel optimaal?

Last van nare geurtjes in de auto? Of koelt de airco niet meer goed? Laat dan je airco controleren. Indien nodig reinigen wij airco, vullen het koudemiddel aan en controleren hem op essentiële punten. Zo voorkom je nare verrassingen en mogelijke dure reparaties aan je aircosysteem. Een goed werkende airco is niet alleen comfortabel, het is ook gezonder. Het verzekert je van een constante aangename temperatuur en voorkomt allergieën.

lucht

Veilige lucht in de auto

Vertrouwen dat de lucht die je in de auto inademt, veilig en schoon is. Het MicronAir® Protect Air Filter kan verlichting bieden bij hooikoorts en allergieën en kan zelfs de overdracht van virussen verminderen. Voor de schoonste lucht in jouw Ford laat je de airco reinigen en het nieuwe filter plaatsen. Zo ben jij verzekerd van schone lucht als je de weg op gaat.

micronair protect filter

Ford Micronair® Protect Filter In combinatie met Ford Onderhoud €9,-

In het kader van het onderhoud aan uw auto kan uw oude interieurluchtfilter vervangen worden door een Ford micronAir® proTect Cabin interieurluchtfilter. Dit biedt een uiterst effectieve bescherming tegen virussen en een optimale luchtfiltering, volgens ISO en DIN standaards.

Bescherming van meer dan 99,9%

• Voor wat betreft het Coronavirus HCoV-229E en Influenzavirus H1N1 biedt het Ford micronAir® proTect interieurluchtfilter waarmee uw auto nu is uitgerust een bewezen reductiepercentage van meer dan 99,9 %.
• Het is effectief bij nagenoeg 100 % van allergenen met een grootte van 2 micron of groter, en biedt bescherming tegen zelfs de kleinste micro-organismen zoals bacteriën en schimmelsporen.
• Het verzamelt effectief deeltjes van 0,3 micron of groter.
• Het materiaal dat in het filter is toegepast zorgt voor een betrouwbare, langdurige bescherming, zelfs bij extreme bedrijfsomstandigheden.

Officieel Getest

• Het filter is getest overeenkomstig de DIN 71460 deel 1 & deel 2 standaard voor automotive interieurluchtfilters.
• De effectiviteit tegen het Coronavirus HCov-229E en Influenzavirus H1N1 is getest volgens de ISO 18184 teststandaard.
• Het voldoet aan de kwaliteitseisen voor regelapparaten voor luchtvervuiling voor de bescherming van personen met allergieën in voertuigen.

Hoe het werkt?

• Het Ford micronAir® proTect luchtfilter omvat een antivirale oppervlaktebescherming.
• De functionele laag is gebaseerd op een fruitextract voor gebruik in luchtbehandelings-/ airconditioningsystemen.
• Het actieve ingrediënt van het filter – een natuurlijk fruitextract – bindt virussen in een eiwitenvelop, waardoor ze ineffectief worden.
• Het filter bevat geen nanozilver, wat mogelijk giftig kan zijn.

Actief Ingrediënt

• Citroenzuur monohydraat CAS-nr. 77-92-9 en/of 5949-29-1
• Dit natuurlijke fruitextract is geclassificeerd als een biocide in lijn met de EU voorschriften.

Ons advies

• Het wordt ten zeerste geadviseerd het Ford micronAir® proTect filter elke 12 maanden te vervangen, zodat u optimaal beschermd blijft.