Test Drive Event

Test Drive Event

Ontdek de nieuwe Ford Puma en Kuga! Ervaar een onweerstaanbaar comfort en een onovertroffen hybride rij-ervaring. Nu tegen verrassend scherpe prijzen. Bent u op zoek naar een moderne SUV met slimme technologieën? Of juist naar een stoere SUV met Plug-In hybride techniek? Kom naar ons Test Drive Event, bekijk onze Ford Puma en Ford Kuga en maak een test drive!

Puma def afbeeling

Dan is de Ford Puma wat voor u! Met de geavanceerde EcoBoost Hybrid benzinemotor rijdt u schoner en door de handgeschakelde 6 versnellingen rijdt u gemakkelijker, preciezer en stiller. Rijdt u liever in een automaat? Ook dat is mogelijk. Ga voor een betere rijdynamiek en minder brandstofverbruik met de nieuwste Ford Puma. Probeer hem uit tijdens ons Test Drive Event.

De Ford Puma is er via Private Lease al vanaf €375,-

Kuga def

Gaat u liever voor een stoere SUV? Dan is de nieuwe Ford Kuga wellicht wat voor u. De Ford Kuga heeft een Plug-In hybride techniek en is dus oplaadbaar. De combinatie van benzine en elektrische energie gaan hier perfect samen. Tijdens het remmen wordt energie opnieuw opgenomen. Dit helpt om de accu tijdens het rijden op te laden. Ideaal dus! De Ford Kuga is standaard automaat. 

De Ford Kuga is er via Private Lease al vanaf €531,-

Test Drive Event

Wanneer wenst u te komen? Let op: het event vindt plaats van 9 t/m 24 juli 2021
CAPTCHA Deze vraag is om te controleren dat u een mens bent, om geautomatiseerde invoer (spam) te voorkomen.