Bedrijfswagenactie

Ontdek de Ford Bedrijfswagens

Nu met véél voorraad voordeel bij Schurer-Kamphuis!

U als professional heeft oog voor de beste deal. Wij van Schurer-Kamphuis hebben de állerscherpste acties verzameld. Ford bedrijfswagens tegen de laagste prijs, speciaal geselecteerd uit onze ruime Ford Bedrijfswagen voorraad. Stuk voor stuk direct leverbaar om uw werk makkelijker te maken.

Bedrijfswagenactie

Ontdek de Ford bedrijfswagens bij Schurer-Kamphuis. Ondernemers die van aanpakken weten komen snel langs om de Ford Transit modellen-modellen te testen.

U stapt nu extra voordelig in dankzij voorraadvoordeel tot wel €10.000,- !

Daarnaast kunt u profiteren van de volgende acties:

  • 4 jaar 0% rente

t.w.v. €1.500,- kunt u kiezen uit:*

  • 5 jaar gratis onderhoud & garantie 
  • of gratis automaat 
  • of accessoirespakket 
*vraag naar de voorwaarden

U rijdt al een Ford Transit Custom 130 pk voor € 23.625,-

Custom PHEV

De Transit Custom PHEV is voorzien van een geavanceerd hybride aandrijfsysteem dat een emissievrij rijbereik van 50 kilometer nastreeft, en gebruikt de meermaals bekroonde Ford 1,0-liter EcoBoost-benzinemotor als een range extender voor een totale actieradius van meer dan 500 kilometer. Ford is de eerste grote fabrikant die PHEV-technologie aanbiedt in dit segment van de bestelwagenmarkt. Dankzij de technologie kan het voertuig worden opgeladen met netstroom voor emissievrije ritten, wat bijdraagt ​​aan het verminderen van lokale emissies en het mogelijk maakt dat het voertuig lage-emissiezones binnenrijdt. 

U rijdt de Ford Custom PHEV vanaf € 41.250,-

trail

De Ford Transit Custom Trail Treed buiten de gebaande paden met de nieuwe Ford Transit Custom Trail. Met een vernieuwend stoer design is deze bedrijfswagen speciaal gemaakt om u en uw bedrijf in beweging te brengen en te houden. Met een reeks verbeterde motoren is de Transit Custom Trail nu nog efficiënter en duurzamer. Omdat uw bedrijfswagen het belangrijkste gereedschap is, mag u daar ook de beste prestaties van verwachten. De Ford Transit Custom Trail is daarom uitgerust met het mechanische sperdifferentieel, wat voor u de controle over de bedrijfswagen verbetert. Het mechanische sperdifferentieel stuurt het vermogen naar de wielen met de meeste tractie. Dit vermindert ongewenst slippende banden waardoor u grip houdt, ook wanneer u buiten de gebaande wegen treedt. Zo verbetert de stabiliteit van de Ford Transit Custom Trail waardoor u onbezorgd vooruit kunt blijven rijden naar de meest afgelegen bestemmingen. Voor optimale prestaties en kracht is de Ford Transit Custom Trail uitgerust met een krachtige, verfijnde en schone 2,0 liter Ford EcoBlue-dieselmotor. Deze motor levert 130 pk en heeft 360 Nm koppel. Daarbij voldoet deze motorisering aan de strenge Euro 6.2-emissienormen.

U rijdt de Ford Transit Custom Trail vanaf € 30.225,-

foto_Paul_zonderachtergrond

Paul Janssen

Accountmanager Zakelijkemarkt

Advies op maat!

Een bedrijfswagen is vaak maatwerk. Als Transit Centrum dealer zijn wij gespecialiseerd in mobiliteitsoplossingen. Heeft u specifieke wensen of eisen waaraan uw nieuwe bedrijfswagen moet voldoen? Maak dan een afspraak met Paul Janssen. Hij komt graag bij u langs voor een inventarisatie van uw wensen.