Maak kennis met FORD Liive

Als bedrijfswagens stilvallen, vallen bedrijven stil. Daarom vinden wij dat het geen bijzaak mag zijn om je bedrijfswagens in goede staat te houden.

Maak kennis met FORDLiive voor slimmere onderhoudsbeslissingen, snelle doorlooptijden en specifieke, datagestuurde technische ondersteuning.
FORDLiive is een geïntegreerd producten- en dienstenpakket om de productiviteit van je verbonden Ford bedrijfswagen te maximaliseren.

Ford Liive

Elke klant met een verbonden Ford bedrijfswagen profiteert van een reeks slimme functies om de bedrijfswagens optimaal te laten presteren. Wagenparkbeheerder? Startende kleine ondernemer? Maakt niet uit, als zakelijke klant profiteer je van alle voordelen.

Met FORDLiive kunnen Ford-klanten hun bedrijfswagens op een nieuwe manier gebruiken en onderhouden, dankzij minder defecten, minder tijdrovende ritten naar de garage en snellere onderhoudsbeurten en reparaties. Ford verwacht dat met FORDLiive het niet inzetbaar zijn van bedrijfswagens met zo'n 60% kan worden teruggebracht.