Ford BackBone of Business

0% rente op de financiering 

BackBone of Business range

Voor alle aanpakkers die ons land mooier maken en vooruithelpen, biedt Ford al meer dan 50 jaar bedrijfswagens om verder mee te komen. U vindt een passend model met precies de gewenste ruimte en prestaties die u nodig heeft, voor elke klus. Bovendien is de gehele Transit Range nu vernieuwd. Stuk voor stuk zijn onze bedrijfswagens nu nog efficiënter, geavanceerder en comfortabeler dan ooit. Bij Ford Schurer-Kamphuis profiteert u als vakman of -vrouw van zeer veel voordeel op alle Ford bedrijfswagens.

 

Weet u van aanpakken? Profiteer dan van een fantastische aanbod: maar liefst 4 jaar lang 0% rente op de financiering van jouw nieuwe Ford bedrijfswagen.  Dus pak nu door en bekijk snel onze voorraad. 

Wilt u naast ons aantrekkelijke financieringsaanbod volledig ontzorgd worden? Maak dan gebruik van onze 5+5 deal, hierbij heeft u maar liefst recht op 5 jaar lang garantie & onderhoud voor een scherpe prijs! Vraag voor de kosten en de voorwaarden van deze 5+5 deal één van onze adviseurs naar alle informatie.

 

Transit range

FORD FINANCIAL LEASE

Ford Financial Lease is de on balance financieringsoplossing van Ford Credit. Je wordt economisch eigenaar van de bedrijfsauto en deze staat op de balans van de onderneming. Omdat de aanschafprijs (exclusief BTW) wordt gefinancierd door Ford Credit, hoef je geen beroep te doen op het bedrijfskapitaal. De looptijd, maandbedrag en een optionele slottermijn worden samen met jou van tevoren bepaald. Zo ben je flexibel om te kiezen wat het beste bij jouw onderneming past.

Plug in hybride custom

FORD PROTECT SERVICE PLAN

Met het Ford Protect Service Plan houdt u de Ford Bedrijfswagen eenvoudig en voordelig in topconditie. Zo kunt u de komende jaren uw nieuwe bedrijfswagen kosteloos onderhouden en bent u verzekerd van de inzetbaarheid van jouw Ford.

 

 

*Actievoorwaarden:

  • De actie loopt t/m 30 juni 2020. In deze periode moet de auto zowel gekocht als geregistreerd worden;
  • Het (maximale) voordeel op Financial Lease geldt bij een looptijd van 12, 24, 36 of 48 maanden. Rentevoordeel is indicatief. Er kunnen geen rechten aan worden ontleend;