Bedrijfswagensactie

Bedrijfswagenactie

FordStore Schurer-Kamphuis heeft een veelzijdig aanbod aan Ford bedrijfswagens en personenauto's en heeft daarmee een passend antwoord op elke mobiliteitswens die je als ondernemer maar kunt hebben. Voor elke klus is er een Ford bedrijfswagen! 

Bekijk hieronder onze acties op bedrijfswagens. Van een nieuwe bedrijfswagen met 0% rente bij financiering tot voorraadvoordeel dat op kan lopen tot €3.000,-.!

foto_Paul_zonderachtergrond

Paul Janssen

Accountmanager Zakelijk

Een zakelijke afspraak?

Gezien de huidige lockdown zijn wij helaas genoodzaakt onze showrooms tot nader order te sluiten. Maar onze adviseurs staan nog steeds online voor u klaar! Het is mogelijk om een afspraak aan huis in te plannen voor een persoonlijk advies aangepast op uw specifieke wensen! Ook kunt u een online zakelijke afspraak inplannen met Paul, onze accountmanager zakelijk. Op die manier helpen we ook in deze tijd iedere ondernemer graag aan een passende oplossing! 

Transit range

Nieuwe bedrijfswagen: 4 jaar 0% rente bij financiering*

Profiteer dit jaar nog van 0% rente op financiering van uw nieuwe bedrijfswagen. De looptijd kan variëren van 12, 24, 36 tot 48 maanden en uw rentevoordeel loopt snel hoog op.  Zo kan uw voordeel van 0% op basis van een aanschafbedrag van €30.000,- ex. btw al snel oplopen tot meer dan €3.200,-! 

Bekijk onze voorraad nieuwe bedrijfswagens

 

Ford Bedrijfswagenvoordeel

Dat betekent gratis een luxere uitvoering of extra opties die niet standaard op uw gekozen uitvoering zitten. Zoals het nieuwe SYNC 3 met navigatiesysteem en 8 inch touchscreen, korting op de bedrijfswageninrichting of het aankoopbedrag. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst €3.500,-.

Vooraadvoordeel

Kiest u voor een bedrijfswagen uit voorraad, zonder financiering, dan profiteert u tijdelijk van voordeel tot €4.000,- op voorraad modellen.

Ford Protect verlengde garantie

Met Ford Protect kiest u voor een garantieverzekering die de fabrieksgarantie verlengt tot 4 of 5 jaar en is daarmee de perfecte bescherming tegen onvoorziene reparatiekosten.

Lees meer over Ford Protect


Ford Protect Service Plan


Met het Ford Protect Service Plan houdt u uw Ford bedrijfswagen eenvoudig en voordelig in topconditie. In plaats van losse onderhoudsbeurten te betalen, bieden wij u 3, 4 of zelfs 5 jaar onderhoud inclusief bijbehorende onderdelen, vloeistoffen, arbeidsloon en 24/7 Ford Assistance Gold pechhulpservice in heel Europa. Dat allemaal voor een eenmalig aantrekkelijk bedrag. Zo heeft u de onderhoudskosten onder controle en bent u verzekerd van de inzetbaarheid van uw Ford bedrijfswagen. Slijtagedelen en reparaties zijn niet inbegrepen.

Waarmee kunnen we u van dienst zijn?

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?